Agykontrolltanfolyam Veszprémben

2020. március 21-22, 28-29.

ELHALASZTVA!

új időpont: szeptember 26-27., október 3-4.

Miért gyere el agykontrolltanfolyamra?

Bármelyik oktatónkat, akármelyik tanfolyamunkat választod, jól döntesz, életed jelentős pozitív változáson mehet keresztül a megszerzett új tudás segítségével.

Az Agykontroll egy tudományosan megalapozott önfejlesztő módszer. Praktikus problémamegoldó technikákat tartalmaz, alapjai a relaxáció és gondolkodásunk alapvető törvényei. Stresszkezelésre és elmefejlesztésre találták ki. Vagyis arra való, hogy könnyebben oldjuk meg a hétköznapok problémáit, emberileg fejlődjünk és jól érezzük magunkat az életben. Az agykontroll a tudatosan gondolkodók számára Magyarországon több mint 30 éve jelent ugródeszkát. A módszer igazi kincs, mert életre szóló és bármikor bevethető készségeket nyújt.

Leghatékonyabban a négynapos tanfolyamon sajátítható el. Itt lépésről lépésre megtanítjuk, hogyan tudsz relaxálni, és hogy ebben a mélyen ellazult állapotban mit tehetsz azért, hogy elérd céljaidat.

2020. március 21-22, 28-29.

Két egymást követő hétvége.

Ingyenes ismertető előadás

2020. március 3. kedd 17 óra

Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

Veszprém, Táborállás tér 1. 8200

Kedves Jelentkező!
A járvány megelőzéséért hozott megnyugtatóan felelős döntés jó érzésével közlöm, hogy a veszprémi agykontrolltanfolyamot elhalasztjuk. Az új időpont: szeptember 26-27., október 3-4. A helyszín változatlan. A márciusi képzésre megvásárolt jegyekkel részt vehetsz az őszi kurzuson.
 
Tudom, milyen sokan, milyen régóta számítottak erre a lehetőségre. Nem szeretnénk üres kézzel útnak engedni, ezért a közeljövőben a www.facebook.com/agykontrollbaglyasgyuri oldalon élő bejelentkezéssel rövid relaxációt és pozitív állításokat fogok felolvasni. Most különösen fontos, hogy tiszta szívvel, nyugalommal, elfogadással telve éljük a napjainkat. Kívánom, hogy bizalommal tudj reagálni az ismeretlen kihívásokra, amire a következő időszakban olyan nagy szükség lesz.
Amennyiben nem tudsz részt venni az őszi tanfolyamon, a már megváltott jegyeket természetesen visszatérítjük az alábbi lehetőségek szerint:
Aki online, kártyával vásárolta meg a jegyét, attól kérjük, hogy válasz e-mailben írja meg a visszautaláshoz szükséges adatait (számlaszám, név). Kérjük, add meg a hivatalosan bejelentett lakcímed is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.
Az online, utalással megvásárolt jegyek díját visszautaljuk a befizetői számlaszámra. Kérjük, add meg hivatalosan bejelentett lakcímed is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.
– Aki a helyszínen készpénzért vásárolt jegyet az az Elixír Könyvesboltban a jegyért cserébe visszakapja a tanfolyam díját. Ha időközben a könyvesbolt bezár, a következő a teendő: postai levélben küldje el a tanfolyami jegyet és adja meg a visszautaláshoz szükséges adatait (számlaszám, név). Kérjük, add meg a hivatalosan bejelentett lakcímed is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén. Ha esetleg nem rendelkezel bankszámlával, kérünk, jelezd, hogy a fenti címre küldhessük az összeget postán.
Bármilyen adminisztratív probléma esetén kérünk, jelezd azt elérhetőségeink egyikén:
posta cím: Horizone Kft, 1519 Budapest Pf 428
telefon: 0620/255-9813
Remélem találkozunk a legközelebbi – a járványveszély elmúltával már megtartható – agykontrolltanfolyamon. Erről a www.elmefejlesztes.hu, a www.agykontroll.hu honlapokról és a www.facebook.com/agykontrollbaglyasgyuri oldalról értesülhetsz majd.
Addig is jó egészséget és minden egyéb jót kívánok:
az elmefejlesztes.hu csapata nevében
Baglyas Gyuri, agykontroll oktató 

Oktató: BAGLYAS GYURI

Gyuri fiatalos, dinamikus és életszerű képzéseket tart. 4 gyermekes családapa, aki saját tapasztalatain keresztül, lebilincselő módon tartja előadásait. Remek hangulatú tanfolyamait sok-sok siker történettel fűszerezi. Az agykontroll oktatása mellett méhészkedik és gazdálkodik is.

Jegyvásárlás

Személyesen

Kezdő és ismétlő jegyed megvásárolhatod online weboldalunkon, vagy személyesen is, készpénzben az alábbi helyeken. Amennyiben lesz még hely a teremben, kezdő jegyed a tanfolyam első napján, a regisztráció során is megvásárolhatod készpénzért.

Elixír könyvesbolt
Levendula üzletház, Ady u. 7/b, fszt. 2.
tel.: 30/9561-125
Google térkép

Kezdőknek - online

Ha most jössz először felnőtt Agykontroll tanfolyamra, itt vehetsz jegyet a négynapos tanfolyamra.

Árak (normál jegy – 4 nap):
Felnőtt: 49 000 Ft
Diák és nyugdíjas: 35 000 Ft
Gyermektanfolyamot végzett: 29 000 Ft

Ismétlőknek - online

Ha már végeztél felnőtt Agykontroll tanfolyamot és van felnőtt Agykontroll igazolványod, itt vehetsz napijegyeket.

Árak (napi jegy):
Felnőtt: 6 000 Ft
Diák és nyugdíjas: 4 000 Ft

Hasznos információk

Napi ütemezés
Regisztráció: az első napon reggel 7:30-tól 8:45-ig várjuk a résztvevőket. Kérjük, időben érkezz a regisztrációra, hogy elkerüljük a sorban állást.
Az előadás az első napon 9-kor kezdődik. A 2., 3. és 4. napon 8:30-kor kezdünk.
 

Akkreditáció
A tanfolyam pedagógusok és természetgyógyászok számára akkreditált.

Jó ha tudod
A részvétel alsó korhatára 14 év. A felnőttképzési szerződést itt lehet elolvasni.

Keress minket bizalommal!

+36 20 255 9813

Hétköznap 9-15 óra között, vagy
+36 1 227 6106 szerdán és pénteken 9-12 óra között.

@baglyasgyuri

Baglyas Gyuri Facebook-oldala.

1519 Budapest, Pf. 428.

Horizone Kft.