Agykontrolltanfolyam Tatabányán

2020. március 28-29, április 4-5.

ELMARAD!

Miért gyere el agykontrolltanfolyamra?

Bármelyik oktatónkat, akármelyik tanfolyamunkat választod, jól döntesz, életed jelentős pozitív változáson mehet keresztül a megszerzett új tudás segítségével.

Az Agykontroll egy tudományosan megalapozott önfejlesztő módszer. Praktikus problémamegoldó technikákat tartalmaz, alapjai a relaxáció és gondolkodásunk alapvető törvényei. Stresszkezelésre és elmefejlesztésre találták ki. Vagyis arra való, hogy könnyebben oldjuk meg a hétköznapok problémáit, emberileg fejlődjünk és jól érezzük magunkat az életben. Az agykontroll a tudatosan gondolkodók számára Magyarországon több mint 30 éve jelent ugródeszkát. A módszer igazi kincs, mert életre szóló és bármikor bevethető készségeket nyújt.

Leghatékonyabban a négynapos tanfolyamon sajátítható el. Itt lépésről lépésre megtanítjuk, hogyan tudsz relaxálni, és hogy ebben a mélyen ellazult állapotban mit tehetsz azért, hogy elérd céljaidat.

2020. március 28-29, április 4-5.

Két egymást követő hétvége.

Ingyenes ismertető előadás

február 25., kedd 17 óra

Bánki Szakgimnázium

Réti u. 1-5.
(Bejárat a parkoló, ill. belső udvar felől)
tel.: 70/684-8518 (Habonyi Ágnes)

Kedves Jelentkező!

Szomorúan, de a járvány megelőzéséért hozott megnyugtatóan felelős döntés jó érzésével közlöm, hogy a tatabányai agykontrolltanfolyam elmarad.

A már megváltott jegyeket természetesen visszatérítjük az alábbi lehetőségek szerint:

Aki online, kártyával vásárolta meg a jegyét, attól kérjük, hogy válasz e-mailben írja meg a visszautaláshoz szükséges adatait (számlaszám, név). Kérjük, adja meg hivatalosan bejelentett lakcímét is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.

Az online, utalással megvásárolt jegyek díját visszautaljuk a befizetői számlaszámra. Kérjük, adja meg hivatalosan bejelentett lakcímét is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.

Aki a helyszínen készpénzért vásárolt jegyet, attól azt kérjük, postai levélben küldje el a tanfolyami jegyet és adja meg a visszautaláshoz szükséges adatait (számlaszám, név). Kérjük, adja meg hivatalosan bejelentett lakcímét is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén. Ha esetleg nem rendelkezik bankszámlával, kérjük, jelezze, hogy a fenti címre küldhessük az összeget postán.

Bármilyen adminisztratív probléma esetén kérjük, jelezze azt elérhetőségeink egyikén:
e-mail.: info@elmefejlesztes.hu
posta cím: Horizone Kft, 1519 Budapest Pf 428
telefon: 0620/255-9813
Remélem találkozunk a legközelebbi – a járványveszély elmúltával már megtartható – agykontrolltanfolyamon. Erről a www.elmefejlesztes.hu, vagy a www.agykontroll.hu honlapokról értesülhet majd.

Addig is jó egészséget és minden egyéb jót kívánok:

Domján Gábor, agykontroll oktató

Oktató: DOMJÁN GÁBOR

Gábor eredetileg bölcsész (angol – általános nyelvészet szak), nyelviskolákban, gimnáziumban tanított, műfordítóként dolgozott korábban. Egyébként zenész (lantos, énekes a régi zenét játszó Kecskés együttesben). Az agykontrollt 30 éve tanítja, ma is örömmel és lelkesen osztja meg sok év tapasztalatát.

Jegyvásárlás

Személyesen

Kezdő és ismétlő jegyed megvásárolhatod online weboldalunkon, vagy személyesen is, készpénzben az alábbi helyeken. Amennyiben lesz még hely a teremben, kezdő jegyed a tanfolyam első napján, a regisztráció során is megvásárolhatod készpénzért.

Bánki Szakgimnázium
Réti u. 1-5.
(Bejárat a parkoló, ill. belső udvar felől)
tel.: 70/684-8518 (Habonyi Ágnes)
Google térkép

Kezdőknek - online

Ha most jössz először felnőtt Agykontroll tanfolyamra, itt vehetsz jegyet a négynapos tanfolyamra.

Árak (normál jegy – 4 nap):
Felnőtt: 49 000 Ft
Diák és nyugdíjas: 35 000 Ft
Gyermektanfolyamot végzett: 29 000 Ft

Ismétlőknek - online

Ha már végeztél felnőtt Agykontroll tanfolyamot és van felnőtt Agykontroll igazolványod, itt vehetsz napijegyeket.

Árak (napi jegy):
Felnőtt: 6 000 Ft
Diák és nyugdíjas: 4 000 Ft

Hasznos információk

Napi ütemezés

Regisztráció: az első napon reggel 7:30-tól 8:45-ig várjuk a résztvevőket. Kérjük, időben érkezz a regisztrációra, hogy elkerüljük a sorban állást.
Az előadás az első napon 9-kor kezdődik. A 2., 3. és 4. napon 8:30-kor kezdünk.
 

 

 

Akkreditáció
A tanfolyam pedagógusok és természetgyógyászok számára akkreditált.

Jó ha tudod
A részvétel alsó korhatára 14 év. A felnőttképzési szerződést itt lehet elolvasni.

Keress minket bizalommal!

+36 20 255 9813

Hétköznap 9-15 óra között, vagy
+36 1 227 6106 szerdán és pénteken 9-12 óra között.

@baglyasgyuri

Baglyas Gyuri Facebook-oldala.

1519 Budapest, Pf. 428.

Horizone Kft.