Sikertörténetek

Összeállítottunk egy kedvcsináló siker csokrot az agykontroll módszerével ismerkedőknek. Célunk, hogy hallgatóink pozitív példáján keresztül bepillantást engedjünk az agykontroll életszerűségébe. Számtalan eredményes mentális technikát oktatunk, ezek kipróbálása után születtek ezek az eredmények. Hallgatóink sikereiből több könyvre valót gyűjtöttünk. Ezeket a ’Hétköznapi csodák’ című könyvsorozatban is közreadtuk. Jó olvasást kívánunk.

Kezeld jól a stresszt

„Huszonöt éves koromtól Colitis Ulcerosám volt (bélbetegség). Gyógyszert szedtem rá. Amikor vezető lettem, tüneteim erősödtek. Egy vállalati relaxációs tréningen tanultak alapján elkezdtem relaxálni és a problémát feladatként kezelni. Ennek hatására tüneteim enyhültek, majd el is múltak. Egy kb. 1 éves tünetmentes időszak után leálltam a gyógyszerszedésről és immár 3 éve gyógyszer nélkül tünetmentes vagyok.”

P. András

Legyél nyugodtabb a hétköznapokban

„A tanfolyam elkezdése óta rendszeresen meditálok naponta és megfigyeltem, hogy azóta sokkal éberebb, nyugodtabb vagyok és a megérzéseimre sokkal jobban tudok figyelni és hallgatni. Az ébredéskontroll tökéletesen működik. Örülök, hogy megismételtem a tanfolyamot és használni fogom a technikákat, hogy jobb emberré váljak és jobbá tegyem az életemet.”

V. Marcsi, Nagykanizsa

Tanulj hatékonyabban

„Középiskolai tanár vagyok és három gyermek édesanyja. Én kezdő vagyok, de nagyfiam, Botond harmadikos korában elvégzett egy gyerek agykontrolltanfolyamot, melyre én beszéltem rá. Negyedikes korában felvételizett a 8-évfolyamos helyi gimnáziumi osztályba. Az írásbeli napján nem engedtem iskolába, és a délelőtt folyamán csak pihent. Ellazult állapotban meghallgatta a „Zseninek születtél” című CD-t, aztán megírta a legjobb matek felvételit és összesítésben pedig a 2. helyen végzett a felvételizők között. Ez egy kicsit az én sikerem is, úgy érzem, de ő azóta is használja a technikákat. Most 6. osztályos. Ötödikben megnyert egy regionális matematikaversenyt. Legutóbbi sikere pedig a kötélmászás terén volt, amire azért is büszke, mert enyhén tériszonya van.”

Zsuzsanna

Fogyás örömmel

„Az elmúlt héten több sikert értem el, mint csak képzelni mertem volna. Hétfőn elkezdtem a fogyáskontrollt, amivel kevesebb, mint egy hét alatt 1 kilót már fogytam, ez zseniális kezdet. Elkezdtem rendszeresen használni a három ujj technikát és máris látom magamon, hogy jobb a memóriám, összeszedettebb vagyok. Az ébredéskontroll is elsőre működött, azóta is 100%-kal működik. De ezeken kívül is a legfontosabb, hogy kezdem megtalálni az utat önmagamhoz. Azt az utat, amit eddig nem igazán találtam. Óriási köszönettel tartozom az Agykontrollnak és az Anyukámnak, aki magával hozott ide.”

M.Zs.

Mulaszd el az alvászavart

„4 éve xanax segítségével tudtam, illetve csak azzal mertem elaludni. A tanfolyam első napja óta nélküle alszom el, alváskontrollal. Hajnalban, ha fel is ébredek, rögtön vissza tudok aludni. Este olyan gyorsan elalszom, hogy nincs időm alkalmazni a technikákat.”

Tamás

Figyelj gondolataidra

„Még tanfolyam előtt tavaly nyáron a szokásos allergia gyötört. Azt mondogattam magamnak reggelente, illetve a tüsszögések után, hogy jól vagyok! Egyre jobban vagyok! Nem vagyok allergiás, s valóban hatott, csökkentette az allergiás tüneteket ez a gondolat ;)”

Klári

Javíts emberi kapcsolataidon

„Első éjjel üzentem férjemnek. Másnap érzelem feltáró e-mailt írt, ami korábban elképzelhetetlen lett volna! Azóta minden nap hív, vagy ír, a levelemre vagy üzeneteimre válaszol és bár eddig bugyutának tartotta szívecskéket küldözget – CSAK ÚGY! Most a gyermekeinkre programozok, hogy megérkezzenek végre! Nagyon köszönöm nektek!”

Csilla

Ébredj magadtól, jókedvűen

„A tanfolyam óta nem ébredek óracsörgésre, mert minden este sikerrel használom az ébredéskontrollt. Remek érzés, hogy nem rezzenek össze reggelente a kellemetlen hangra!”

Éva

Érd el céljaidat

„Tinédzserként dobolni tanultam és nagyon vágytam egy saját dobcuccra, de nem állt a családom módjában és szándékában sem (egy lány ne doboljon) vásárolni egyet. Résztvettem egy agykontroll kurzuson és arra gondoltam kipróbálom az elme-tükre technikát, hátha működik. Minden este és reggel a ’tükörben’ láttam, ahogy metálbordó dobomon játszok. Kis idővel később édesanyám nagy nehezen rávett, hogy lottózzak vele. Nos egy híján telitalálatom lett és pont akkora összeget nyertem, amiből megvehettem a dobfelszerelést. A családom sajnálkozott, hogy nem lett telitalálatom, én viszont maradéktalanul boldog voltam.”

Bea

Légy energikus napközben is

„Az agykontroll tanfolyam első hétvégéje után elmeséltem családomnak az elvégzett gyakorlatokat. Egyik este a kisebbik fiam hazajött edzésről és közölte, hogy még verset kell tanulnia, de nagyon fáradt. Kérte, hogy csináljuk végig az ébrenlétkontrollt. Azt követően pillanatok alatt megtanulta a vers nagy részét. Reggel korán felkelt újból elvégeztük az ébrenlétkontrollt és megtanulta a vers hátralevő részét. Az iskolában ötöst kapott. Nagyon boldog volt.”

Jutka

Szeretteink gyógyulása

„73 éves nagynénikémet eszméletlen állapotban szállították az intenzív osztályra. A vizsgálatokból tüdőembólia és a szívkamra falában elhelyezkedő daganatra derült fény. A kezelőorvos gyakorlatilag semmi reményt nem látott a gyógyulásra. Az agykontrollon tanult módon elkezdtem programozni a gyógyulásáért. Ettől kezdve nagynéném állapota napról napra javult. Egy év alatt a daganat is eltűnt, amiről az orvosok azt mondták, hogy csak műtéttel lehetne eltávolítani! Nagynéném azóta is jól érzi magát.”

Kocsis Sándorné

Munkahely-választás

„Egy álláspályázat kapcsán alkalmaztam a pohárvíz technikát. A döntéssel kapcsolatos hezitálásomnak több oka is volt. Az akkori munkámat, munkahelyemet rendkívül szerettem, mind szakmailag, mind emberileg nagyszerű volt. Az új munka más városba költözést, nagy leterheltséget, nagyobb felelősséget, de előrelépést és több fizetést ígért. Féltem a változástól és attól, hogy képes leszek-e megfelelni az új kihívásnak. És a változás jót fog-e tenni az ötéves kisfiamnak és úgy egészben a Családunknak. A pohár víz technikával megkérdeztem, hogy a pályázat leadása mit fog hozni nekem és a családomnak. 1 vagy 2 nap múlva ültem a gépem előtt, amikor a szemem rátévedt egy üzlet szórólapjára, amiből csak annyi látszott „Jó döntés…” Beadtam a pályázatot, 12 jelentkezőből engem választottak és már 2,5 éve élünk férjemmel szülővárosában, ahol boldogok vagyunk.”

Zsuzsanna

Járd az utad

”Hidd el kislányom, az agykontroll tanfolyam után meglátod, minden rendbe fog jönni az életedben” – mondta Anyukám. Mire én hozzátettem: „Az élet nem ilyen rózsaszín!” Este elindítottam egy mosást. A program megállt és mivel késő volt, gyorsprogramra váltottam, ami úgy összemosta a ruháim színét, hogy az összes fehér ruhám rózsaszín lett ;)”

Kitti, Jászberény

Mulaszd el migréned

„2013-ban az ideggyógyászom küldött el az agykontrollra, mert nagyon komoly depresszióval küzdöttem és nem tudtam relaxálni. Gyógyszert nem kaptam. Úgy jöttem el, hogy nem hittem a módszerben és a vallásom is tiltotta ezt. Migrénes fejfájásom az első szintre menés után elmúlt, pedig máskor csak 7 hányás után múlt el. Azóta nem tudom mi a fejfájás. Másik sikerem amikor a mellemben egy 3,5 cm-es csomót sikerült eltűntetni. Orvosi leletekkel bizonyítva. 3 ujj technika parkolásnál és tankolásnál valóban működik. Célom, hogy tudjak a családomon és másokon és persze magamon is segíteni.”

Hné Ági

Fejleszd memóriádat

„Minden nap gyakoroltam a memóriafogas játékot, úgy gondolom, hogy észrevehető a hatása. Nagyon jó módszernek tartom az egyszerű és bonyolultabb dolgok memorizálására is. Amióta a tanfolyamon elmondták, hogy a vizualizáció segítségével könnyebben tud az ember emlékezni a megjegyzendő dolgokra, mindig próbálok jeleneteket elképzelni és tényleg könnyebben megragad az iskolai tananyag a fejemben. A három ujj technikát is kipróbáltam, amikor német szöveget olvastam és könnyebben megértettem, hogy miről szól. Köszönöm szépen Agykontroll.”

Tamás

Betegségtől gyógyulásig

„Akkor még nőgyógyászati műtét előtt álltam, s orvosom közölte, az operáció nélkül nem számíthatok gyermekáldásra. Az agykontrolltanfolyamon tanult pohárvíz technikát alkalmaztam a megfelelő döntés meghozatalához. Az a határozott érzésem támadt, hogy forduljak másik orvoshoz. A véletlen szerencse összehozott egy pesti kórház főorvosával, aki beajánlott intézete egyik lombikbébiprogramban járatos nőgyógyászához. Az orvos átnézte zárójelentéseimet, és nem javasolt műtétet. Én eközben persze szorgalmasan, nap mint nap gyógyítottam magam. Szintemen elképzeltem, hogy petevezetékeim már átjárhatóak, és egészséges babának adok életet. Két hónap múlva teherbe estem! Már 16 hete hordom szívem alatt várva-várt gyermekünket és határtalanul boldog vagyok!”

Horváthné B. Éva

Emlékezz vissza álmaidra

„Egy nagyon szépen induló kapcsolatom egyszer csak elromlott, a barátom egyre ridegebben viselkedett. Egy idő után azt vettem észre, hogy az én összes szerepem annyi, hogy az állandóan ott vendégeskedő barátaira főzzek és mosogassak. Nagyon bántott a dolog. Pohárvíz-technikával megkérdeztem, mit tegyek, hogy barátom szeretetét visszaszerezzem, és kapcsolatunk ismét a régi legyen. Aznap éjjel a következőt álmodtam: egy középkori várban voltunk, körülöttünk lándzsás ajtónállók sorakoztak. Csigalépcsőn mentünk föl a toronyba, egymás mellett. Ő volt a várúr, én a várúrnő, de a lábamon, a divatos ruha alatt, láncos béklyó lógott. A magasból megszólalt egy hang: „A rossz uralkodik a jó fölött.” Az álomból világosan megértettem, hogy nem szabad ragaszkodnom ehhez a férfihoz, hiszen nem érdemel meg engem, és mellette csak szolgai szerep jut nekem. Minden hozzá fűződő érzésem azon nyomban elmúlt, és a legközelebbi találkozásunkkor fájdalom nélkül szakítottam vele.”

Margó

Alakíts ki jó szokásokat

„Egy éve végeztem el az agykontrolltanfolyamot s akkor már 30 éve dohányoztam, és a súlyom 110 kg volt. A szokáskontroll segítségével 30 nap alatt leszoktam a dohányzásról és közben a súlyomból is veszítettem 35 kg-ot. Ez utóbbihoz a testkontrollt is bevetettem. Fantasztikus öröm volt számomra, hogy egyszerre szabadultam meg a súlyfeleslegtől és a cigarettától! Azóta is a testkontroll szerint táplálkozom és az energiám kifogyhatatlan. Csodálatosan érzem magam.”

B. György

Gyógyulás a rákból

„2013.08.14-én tudtam meg, hogy a bal mellemben 13mm-es rosszindulatú daganat van. Ismétlő vagyok. Újra átgondoltam az életem. Olvasmányaim hatására megértettem betegségem lelki okait. Az interneten utánanéztem, milyen ételeket ehetek és mit ihatok. Fizikailag is megtettem mindent a gyógyulásomért. Újra elkezdtem intenzíven relaxálni (Sajnos az ezt megelőző 2 évben elhanyagoltam, mondván, nincs rá időm!). Relaxáltam naponta többször. Óriási vággyal, hittel és elvárással! A műtét időpontja szeptember 19-re volt kitűzve. Tudtam, a környezetem azt várja tőlem, feküdjek kés alá, s emiatt én nem mertem bevállalni a teljes öngyógyításomat. De a műtét után teljesen egészséges emberként képzeltem el magam! Nemcsak relaxáltam, hanem naponta többször mondogattam: „Nem kell kemó, nem kell sugár. Testem önmagát gyógyítja már!” Elképzeltem mindig alfában, hogy negatívak a szövettani eredményeim. Sikerült! Így történt! Negatívak lettek az eredményeim. A főorvos úr, aki műtött, mikor megvolt a szövettani eredmény, azt mondta: „Negatívak az eredményei, épségben ki tudtuk venni a daganatot, Ön egészséges ember!” El tudjátok képzelni, milyen boldog voltam. Október 17-én voltam Budapesten a SOTE Onko Team előtt, ahol kimondták: „Nem kell kemoterápia, nem kell sugárkezelés!” Ez is sikerült. Testemen látom az emlékeztetőt. Ezentúl nem hanyagolom el a relaxálást!”

Jutka

Légy Te is részese hasonló sikereknek!

Ha úgy érzed rajtad a sor, hogy kihozd az életből, amit mindig is szerettél volna, válassz tanfolyamaink közül.

Te már végeztél agykontrolltanfolyamot?

Ha igen, bizonyára számtalan apróbb-nagyobb sikert értél el. Oszd meg velünk eredményeidet. Írd meg mire használtad az agykontrollt és milyen pozitív változást hozott életedbe. Köszönjük!