Sikertörténetek

Összeállítottunk egy kedvcsináló siker csokrot az agykontroll módszerével ismerkedőknek. Célunk, hogy hallgatóink pozitív példáján keresztül bepillantást engedjünk az agykontroll életszerűségébe. Számtalan eredményes mentális technikát oktatunk, ezek kipróbálása után születtek ezek az eredmények. Hallgatóink sikereiből több könyvre valót gyűjtöttünk. Ezeket a ’Hétköznapi csodák’ című könyvsorozatban is közreadtuk. Jó olvasást kívánunk.

Fájdalom elmulasztása

„Tegnap Édesanyám leült a kanapéra és, amint lehuppant megszólalt, hogy fáj a háta. Leültem vele szembe és mondtam, hogy játszunk egyet. Megcsináltuk a „Mekkora a fájdalmad? Milyen a formája? Milyen a színe…” trükköt. 3 percen belül elmúlt a kellemetlen érzés. Este, mikor lementem laboromba azt mondták a tanácsadóim, ha legközelebb fáj, akkor be kell kennie Édesanyámnak a kellemetlen érzés helyét és hosszútávra jobb lesz neki.

Szabolcs

Tanulás

“Középiskolai tanár vagyok és három gyermek édesanyja. Én kezdő vagyok, de nagy fiam Botond harmadikos korában elvégzett egy gyerek agykontroll tanfolyamot, melyre én beszéltem rá. Negyedikes korában felvételizett a 8-évfolyamos helyi gimnáziumi osztályba. Az írásbeli napján nem engedtem iskolába és a délelőtt folyamán csak pihent. Ellazult állapotban meghallgatta a „Zseninek születtél” című CD-t, aztán megírta a legjobb matek felvételit és összesítésben pedig a 2. helyen végzett a felvételizők között. Ez egy kicsit az én sikerem is, úgy érzem, de ő azóta is használja a technikákat. Most 6. osztályos. 5.-ben megnyert egy regionális matematikaversenyt. Legutóbbi sikere pedig a kötélmászás terén volt, amire azért is büszke, mert enyhén tériszonya van.”

Zsuzsanna

Cél elérése

“Tinédzserként dobolni tanultam és nagyon vágytam egy saját dobcuccra, de nem állt a családom módjában és szándékában sem (egy lány ne doboljon) vásárolni egyet. Résztvettem egy agykontroll kurzuson és arra gondoltam kipróbálom az elme-tükre technikát, hátha működik. Minden este és reggel a ’tükörben’ láttam, ahogy metálbordó dobomon játszok. Kis idővel később édesanyám nagy nehezen rávett, hogy lottózzak vele. Nos egy híján telitalálatom lett és pont akkora összeget nyertem, amiből megvehettem a dobfelszerelést. A családom sajnálkozott, hogy nem lett telitalálatom, én viszont maradéktalanul boldog voltam.”

X. Y.

Kommunikáció az állatokkal

“Az állatoknak való üzenéskor a szomszéd kutyáját kértem meg, hogy mikor elmegy gazdája otthonról ne ugasson és akkor megsimogatom a fejét. És az este folyamán tényleg nem ugatott. Szóval tartozom neki egy simogatással.”

Anna

Memória fejlesztés

“Mindennap használtam, gyakoroltam a memóriafogast édesanyámmal, neki jó játék volt, nekem pozitív élmény, hogy 2 nappal ezelőtti szavakra is emlékeztem.”

X. Y.

Gondolataink ereje, allergia

“Még tanfolyam előtt tavaly nyáron a szokásos allergia gyötört. Azt mondogattam magamnak reggelente ill a tüsszögések után, hogy jól vagyok! Egyre jobban vagyok! Nem vagyok allergiás s valóban hatott, csökkentette az allergiás tüneteket ez a gondolat ;)”

X. Y.

Háromujj-technika

Munkaidő után bementem a közeli bevásárló-központba, ahol mindig hosszú sor áll a pénztárnál. Összeérintettem a három ujjamat, beletettem a kosárba a termékeket és olyan pénztárhoz sikerült állnom, amelyiknél én voltam az első vásárló. Tehát sorban állás nélkül fizettem, míg a többi sorban ’ezren’ álltak.

Veronika

Fogyás

Az elmúlt héten több sikert értem el, mint csak képzelni mertem volna. Hétfőn elkezdtem a fogyáskontrollt, amivel kevesebb, mint egy hét alatt 1 kilót már fogytam, ez zseniális kezdet. Elkezdtem rendszeresen használni a három ujj technikát és máris látom magamon, hogy jobb a memóriám, összeszedettebb vagyok. Az ébredéskontroll is elsőre működött, azóta is 100%-kal működik. De ezeken kívül is a legfontosabb, hogy kezdem megtalálni az utat önmagamhoz. Azt az utat, amit eddig nem igazán találtam. Óriási köszönettel tartozom az Agykontrollnak és az Anyukámnak, aki magával hozott ide.

M.Zs.

Alvászavar elmulasztása

4 éve xanax segítségével tudtam, illetve csak azzal mertem elaludni. A tanfolyam első napja óta nélküle alszok el, alváskontrollal. Hajnalban, ha fel is ébredek, rögtön vissza tudok aludni. Este olyan gyorsan elalszom, hogy nincs időm alkalmazni a technikákat.

Tamás

Gyógyulás a rákból

2013.08.14-én tudtam meg, hogy a bal mellemben 13mm-es rosszindulatú daganat van. Ismétlő vagyok. Újra átgondoltam az életem. Az ’Új medicina’ hatására megértettem betegségem lelki okait. Az interneten utánanéztem, milyen ételeket ehetek és mit ihatok. Fizikailag is megtettem mindent a gyógyulásomért. Újra elkezdtem intenzíven relaxálni (Sajnos az ezt megelőző 2 évben elhanyagoltam, mondván nincs rá időm!). Relaxáltam naponta többször. Óriási vággyal, hittel és elvárással!

A műtét időpontja szeptember 19-re volt kitűzve. Tudtam a környezetem azt várja tőlem feküdjek kés alá, s emiatt én nem mertem bevállalni a teljes öngyógyításomat. De a műtét után teljesen egészséges emberként képzeltem el magam! Nemcsak relaxáltam, hanem naponta többször mondogattam: „Nem kell kemó, nem kell sugár. Testem önmagát gyógyítja már!” Elképzeltem mindig alfában, hogy negatívak a szövettani eredményeim.

Sikerült! Így történt! Negatívak lettek az eredményeim. A főorvos úr, aki műtött mikor megvolt a szövettani eredmény azt mondta: „Negatívak az eredményei, épségben ki tudtuk venni a daganatot, Ön egészséges ember!” El tudjátok képzelni milyen boldog voltam. Október 17-én voltam Budapesten a SOTE Onko Team előtt, ahol kimondták: „Nem kell kemoterápia, nem kell sugárkezelés!” Ez is sikerült. Testemen látom az emlékeztetőt. Ezentúl nem hanyagolom el a relaxálást!

Jutka

Munkahely-választás

Egy álláspályázat kapcsán alkalmaztam a pohárvíz technikát. A döntéssel kapcsolatos hezitálásomnak több oka is volt. Az akkori munkámat, munkahelyemet rendkívül szerettem, mind szakmailag, mind emberileg nagyszerű volt. Az új munka más városba költözést, nagy leterheltséget, nagyobb felelősséget, de előrelépést és több fizetést ígért. Féltem a változástól és attól, hogy képes leszek-e megfelelni az új kihívásnak. És a változás jót fog-e tenni az öt éves kisfiamnak és úgy egészben a Családunknak. A pohár víz technikával megkérdeztem, hogy a pályázat leadása mit fog hozni nekem és a családomnak. 1 vagy 2 nap múlva ültem a gépem előtt, amikor a szemem rátévedt egy üzlet szórólapjára, amiből csak annyi látszott „Jó döntés…” Beadtam a pályázatot, 12 jelentkezőből engem választottak és már 2,5 éve élünk férjemmel szülővárosában, ahol boldogok vagyunk.

Péter

Légy Te is részese hasonló sikereknek!

Ha úgy érzed rajtad a sor, hogy kihozd az életből, amit mindig is szerettél volna, válassz tanfolyamaink közül.

Neked is van egy sikertörténeted? Oszd meg velünk!