Pedagógusoknak és természetgyógyászoknak

Az agykontroll: stresszkezelő és elmefejlesztő tanfolyam néven akkreditált képzés. Természetgyógyászoknak a 40 órás tanfolyam elvégzése 16 kreditpontot, pedagógusoknak 47 kreditpontot ér.

Akkreditált képzés

Hatékonyabb tanítás és gyógyítás? Igen, lehetséges! Tanfolyamainkon rendszeresen vesznek részt pedagógusok és természetgyógyászok. Magánéletükben és munkájuk során egyaránt kamatoztatni tudják a tréningen tanultakat.

Az agykontroll: stresszkezelő és elmefejlesztő tanfolyam néven akkreditált képzés. Természetgyógyászoknak a 40 órás tanfolyam elvégzése 16 kreditpontot, pedagógusoknak 47 kreditpontot ér! Az akkreditációhoz szükséges teendők elvégzésben a tanfolyamon segítenek kollégáink.

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartásba vételi száma: E000248/2014/D001
Az Oktatási Minisztérium OKM 3/3/2008 számon „Agykontroll: stresszkezelő és elmefejlesztő módszer” néven akkreditálta képzésünket.

Természetgyógyászoknak

A természetgyógyászok a négynapos tanfolyamon megismerik az elme működésének kulcsfontosságú alaptörvényeit, valamint egyszerű mentális technikákat tanulnak meg, hogy problémáikat hatékonyabban tudják megoldani. A könnyen elsajátítható, tudományosan megalapozott technikák többek között azért segíti az egészségügyben dolgozókat, mert módszert és ismeretet adnak nekik ahhoz, hogy:

Pedagógusoknak

A pedagógusok módszert és ismeretet kapnak ahhoz, hogy:

Számos pedagógus jelezte, hogy az agykontroll tanfolyam elvégzése óta sokkal hatékonyabban tud tanítani: kevésbé fárasztja a munka, mivel a diákok figyelme és fegyelme rengeteget javult a tanult módszerek alkalmazásától, s így mind ő, mind tanulói eredményesebbé váltak.

Mire vársz? Tedd hatékonyabbá magad!

Ha úgy érzed rajtad a sor, hogy eredményesebben kamatoztasd tudásodat, válassz tanfolyamaink közül.

Eredmények

Hogy hosszú távon mit eredményez a tanfolyam elvégzése és az ott tanultak rendszeres gyakorlása, arról sokat elárul tudományos felmérésünk, melynek során 1008 olyan magyar ember írta meg tapasztalatát, akik átlagosan két és fél éve végezték el a négynapos kurzusunkat.

Kiderült, hogy azóta átlagosan 55,1%-al ritkábban szorulnak orvosi kezelésre, 62%-al kevesebb gyógyszert kell bevenniük, átlagos egészségi állapotuk szubjektív értékelésük szerint 57%-ról 84%-ra, hangulatuk pedig 48%-ról 88%-ra javult. Számos orvos és ápoló jelezte, hogy az agykontrolltanfolyam elvégzése óta sokkal hatékonyabban tud dolgozni, kevésbé fárasztó számára a munka, betegeivel jobban tud bánni.

Az agykontrollt már 117 országban oktatják. Magyarországon 1990 óta több mint 200 000 felnőtt és gyermek végezte el a kurzust.

Sikertörténetek

Összeállítottunk egy kedvcsináló sikercsokrot tanulással, tanítással és gyógyulással kapcsolatban. Célunk, hogy hallgatóink pozitív példáján keresztül bepillantást engedjünk az agykontroll életszerűségébe.

Hatékony tanulás

Középiskolai tanár vagyok és három gyermek édesanyja. Én kezdő vagyok, de nagy fiam Botond harmadikos korában elvégzett egy gyerekagykontroll-tanfolyamot, melyre én beszéltem rá. Negyedikes korában felvételizett a 8 évfolyamos helyi gimnáziumi osztályba. Az írásbeli napján nem engedtem iskolába, és a délelőtt folyamán csak pihent. Ellazult állapotban meghallgatta a „Zseninek születtél” című CD-t, aztán megírta a legjobb matek felvételit és összesítésben pedig a 2. helyen végzett a felvételizők között. Ez egy kicsit az én sikerem is, úgy érzem, de ő azóta is használja a technikákat. Most 6. osztályos. 5.-ben megnyert egy regionális matematikaversenyt. Legutóbbi sikere pedig a kötélmászás terén volt, amire azért is büszke, mert enyhén tériszonya van.”

Krisztina

Élethosszig tartó tanulás

1994-ben végeztem gimnazistaként leginkább tanulássegítő céllal. Azóta nemcsak a gimnáziumot meg az egyetemet fejeztem be, de a doktori képzést is különösebb nehézségek nélkül. Pedig munka mellett 250 km távolságból végeztem. Ma már egyetemi oktatóként én vizsgáztatok másokat.”

Ágnes

Diák segítése a gondolati üzenés technikájával

„Az első hétvége után, munkahelyemen (iskola) bemutató órám volt. Már a tanfolyamról való hazautazás közben arra gondoltam, hogy a 2 főnököm, aki órámat látogatni fogja nagyon megdicsér, hibát nem talál munkámban, a gyerekek szuperek lesznek. Közben összetettem a 3 ujjamat, és fényes keretekben is láttam a jeleneteket. Ezután nem is törődtem vele, csak tettem a dolgom. Minden úgy történt, ahogy elképzeltem. Ebből erőt tudtam meríteni, lendületet kaptam, önbizalmam erősödött és boldog lettem tőle.”

Judit

Öngyógyítás

„Ismétlő vagyok, számtalan sikerem volt, az élet minden területéről. Több mint 10 éve gerincdaganatot diagnosztizáltak nálam. Vállalkozó voltam, üzleteim voltak és két családtagom súlyos beteg volt, akiket ápolnom kellett. Azt mondtam, nekem nincs időm, hogy műtétre menjek, mert már ki volt tűzve az időpont. A tanfolyamon tanult relaxációs technikákkal gyógyítottam magamat. Elképzeltem, hogy a testemben gyógyító törpék raknak rendet. Egy hét múlva álmomban elém állt a képzeletbeli megbízott munkavezető törpe, hogy befejezték, nincs mit csinálniuk. Röviden: újabb vizsgálatra, MR-re kértem időpontot. A daganat eltűnt! Az orvosok kérdezősködtek, csak annyit mondtam: AGYKONTROLL. További sikerem: 6 éves koromtól szemüveges vagyok, jelenleg kontaktlencsét hordok. Beprogramoztam, hogy minden lépésnél javul a látásom, erősödik a szemem Kb. 1 évig rendszeresen mondogattam is magamban gyaloglás közben. Az orvos közölte, hogy ilyet még nem tapasztalt. 63 éves korban 2 dioptriát javult a szemem. Köszönöm!!!”

Mária

Káros szokás elhagyása

„Semmi mással nem sikerült leszoknom a dohányzásról, csak az agykontrollal. Előtte volt sok próbálkozásom, de mindig visszaszoktam. Mikor agykontrollal próbálkoztam és elképzeltem minden nap, hogy milyen káros az nekem, egyik nap úgy keltem fel, mától nem gyújtok rá. Ennek 20 éve! Azóta egy szálat sem szívtam.”

Csilla

Öngyógyítás

„2015-ben cisztát találtak az egyik petefészkemben. Bár már elérte azt a méretet, hogy műteni kellett volna, az orvos azt javasolta, hogy várjunk 3 hónapot, azután menjek vissza. 3 hónapig a természetes gyógymódok mellett folyamatosan programoztam, hogy elmúlik a ciszta. 3 hónap után mikor mentem vissza az orvoshoz, azt gondoltam, hogy nem múlt el, mert néha mintha éreztem volna. Óriási boldogság volt, mikor az orvos közölte, hogy a ciszta teljesen felszívódott. 🙂 Emellett problémáim voltak az elalvással is, de mióta agykontrollozok, legtöbbször a laborba se sikerül leérnem, addigra elalszom.”

Egy boldog agykontrollos

Belevágnál? Várunk a következő tanfolyamon!

Ha úgy érzed rajtad a sor, hogy kihozd az életből, amit mindig is szerettél volna, válassz tanfolyamaink közül.