Domján Gábor

„Fölkelt a Nap s lement.
Egy pillantás az élet.
Tartsd nyitva a szemed!”

39 éves korom óta, vagyis 1990 óta tanítom az agykontrollt. Kiszámítható: jócskán nyugdíjas korú vagyok, bár állítólag (merthogy azt állítom magamról) keményen dolgozom. Keményen, vagy sem, mindenesetre többnyire örömmel. (Ha épp nem örömmel, az nem dolgozás, nem valódi „nemesb”, emberi tevékenység – kényszerből átvészelendő „nyűg ”–, hazudnék, ha azt mondanám, ilyen nincs. Ám! Rajtunk múlik. Ld. lejjebb!)

Ezt a fotót itt kedves barátom, Koós Tamás (kiváló fotós, honlap szerkesztő, stb.) készítette rólam. Háttérben egyik hangszerem. Akit netán érdekel zeném is: lantdalok.hu , vagy youtube-on MrMasterHamlet.

Ha nyugdíjas is, azt gyanítom, a fotó művészi hatásának fokozása kedvéért több ránc került arcomra a valóságnál. Mellékes. Ám így, a művészi fotónak ezt a költői címet adnám:

Hamlet, az öreg (6 gyerek, 14 unoka <egyelőre!>), aki végül megbékélt a sors nyűgével s nyilaival (Arany János után szabadon). Vagy inkább: aki a lehetőségekhez képest ésszerű fegyvert ragadva kiszállt ellenük.

Merthogy itt az agykontrollról legyen szó!

Nem akarom reklám ízűen agyondicsérni. Annyit bizton mondhatok és mondok is: életem java részének helyretételét az agykontrollnak köszönhetem. S a visszajelzések alapján: sokan mások is.

Kívánva hasonlókat Önnek/Neked is, szeretettel várom/várlak tanfolyamainkon.

A szeretet szót itt nem üres formulának szántam. Ha már ilyetén kezdtem, hadd legyen a befejezés is költőies:

„Hogy a szeretet minden,
Ez mind, mit róla tudhatunk;
Épp elég. Kéretik a terhelést
A hordozóhoz méretezni.”

Emily Dickinson,
(egyik legkedvesebb angol nyelvű költőm)

Vagy, hogy észnél legyek végre, itt és most:

„Fölkelt a nap s lement.
Egy pillantás az élet.
Tartsd nyitva a szemed!”

Qamaru-Ttabrízi, szufi misztikus
(természetesen költői álnév> 🙂 )

Szeretettel: Gábor

Domján Gábor, Agykontrolloktató
Családi kör

Gábor következő tanfolyamai

Agykontrolltanfolyam
Kecskeméten

2020. november 14-15., 21-22.

Gábor blogja

EGÉSZSÉGVÉDELEM – HUMOR!

Rengeteg negatív hírt hallunk mostanában, és feltehetőleg még jó hosszan a koronavírus járvány kapcsán. Ha csak tehetjük, ki se mozdulunk hazulról (NAGYON HELYES!), csak nézzük a TV-t, az internetet, aztán ...
Olvasd tovább

TÁVGYÓGYÍTÁS?

Döbbenetes dolgot tapasztalunk meg a tanfolyam negyedik napján. Egy kísérletből – esettanulmánynak hívjuk – kiderül ott, hogy valóban létezik hatodik érzék, telepátia, amelynek működésére ugyan még nincs egyértelmű fizikai magyarázat, ...
Olvasd tovább
gyémántvoltunk

Belső utazás

Az érzelmi intelligencia nekem elsősorban az érzelmek erejének intelligens használatát jelenti. Óriási segítség lehet ebben az agykontroll mellett a Belső utazás módszere is. Egy részlet a módszer létrehozójának, Brandon Baysnek ...
Olvasd tovább