Domján Gábor

„Fölkelt a Nap s lement.
Egy pillantás az élet.
Tartsd nyitva a szemed!”

39 éves korom óta, vagyis 1990 óta tanítom az agykontrollt. Kiszámítható: jócskán nyugdíjas korú vagyok, bár állítólag (merthogy azt állítom magamról) keményen dolgozom. Keményen, vagy sem, mindenesetre többnyire örömmel. (Ha épp nem örömmel, az nem dolgozás, nem valódi „nemesb”, emberi tevékenység – kényszerből átvészelendő „nyűg ”–, hazudnék, ha azt mondanám, ilyen nincs. Ám! Rajtunk múlik. Ld. lejjebb!)

Ezt a fotót itt kedves barátom, Koós Tamás (kiváló fotós, honlap szerkesztő, stb.) készítette rólam. Háttérben egyik hangszerem. Akit netán érdekel zeném is: lantdalok.hu , vagy youtube-on MrMasterHamlet.

Ha nyugdíjas is, azt gyanítom, a fotó művészi hatásának fokozása kedvéért több ránc került arcomra a valóságnál. Mellékes. Ám így, a művészi fotónak ezt a költői címet adnám:

Hamlet, az öreg (6 gyerek, 14 unoka <egyelőre!>), aki végül megbékélt a sors nyűgével s nyilaival (Arany János után szabadon). Vagy inkább: aki a lehetőségekhez képest ésszerű fegyvert ragadva kiszállt ellenük.

Merthogy itt az agykontrollról legyen szó!

Nem akarom reklám ízűen agyondicsérni. Annyit bizton mondhatok és mondok is: életem java részének helyretételét az agykontrollnak köszönhetem. S a visszajelzések alapján: sokan mások is.

Kívánva hasonlókat Önnek/Neked is, szeretettel várom/várlak tanfolyamainkon.

A szeretet szót itt nem üres formulának szántam. Ha már ilyetén kezdtem, hadd legyen a befejezés is költőies:

„Hogy a szeretet minden,
Ez mind, mit róla tudhatunk;
Épp elég. Kéretik a terhelést
A hordozóhoz méretezni.”

Emily Dickinson,
(egyik legkedvesebb angol nyelvű költőm)

Vagy, hogy észnél legyek végre, itt és most:

„Fölkelt a nap s lement.
Egy pillantás az élet.
Tartsd nyitva a szemed!”

Qamaru-Ttabrízi, szufi misztikus
(természetesen költői álnév> 🙂 )

Szeretettel: Gábor

Domján Gábor, Agykontrolloktató
Családi kör

Gábor következő tanfolyamai

Agykontrolltanfolyam
Tatabányán

2020. március 28-29, április 4-5.

Agykontrolltanfolyam
Budapesten

2020. április 18-19, 25-26.

Agykontrolltanfolyam
Miskolcon

2020. május 16-17, 23-24.

Gábor blogja

gyémántvoltunk

Belső utazás

Az érzelmi intelligencia nekem elsősorban az érzelmek erejének intelligens használatát jelenti. Óriási segítség lehet ebben az agykontroll mellett a Belső utazás módszere is. Egy részlet a módszer létrehozójának, Brandon Baysnek ...
Olvasd tovább
Gondolatnagytakarítás, Domján Gábor előadása

Gondolatnagytakarítás

Mi alakítjuk életünk folyását, méghozzá leginkább azzal, ahogy gondolkodunk. Ezért tartom az agykontrolltanfolyam legfontosabb mondandójának a gondolatnagytakarítást. Itt is megosztom a 2017-es Természetgyógyász Konferencián tartott előadásomat erről a témáról (40 ...
Olvasd tovább
Salgótarján, 2019 végi agykontrolltanfolyam, Domján

Gondolatok a salgótarjáni agykontrollismertető után

Szeretem az agykontrollt… Tanítani is. Salgótarjánban tartottam agykontrollismertetőt minap. Meglepő élmény volt, hogy a 70 érdeklődőből, akik eljöttek az ismertetőre, csak 7 vagy 8 volt férfi. Érdekes. Sokéves tapasztalatom, hogy ...
Olvasd tovább