Baglyas Gyuri

Munkám szolgálat, Neked és Érted.

Életszerű, használható tudást adok át közérthető módon.

Négy-gyermekes családapaként praktikus módszernek tartom az agykontrollt. Célom, hogy kézzelfogható segítséget nyújtsak azoknak, akik fejlődésre vágynak, bajban vannak, vagy csak hatékonyabban szeretnék problémáikat megoldani.

Sokkal könnyebben boldogulok az életben, amióta elvégeztem az agykontrolltanfolyamot. Lediplomáztam, családot alapítottam, anyagi biztonságban élek, sikereket érek el.

Kell ennél több?

Igen, kell!

Nyugodtabban élek, mióta nehézségeimet könnyebben tudom megoldani. Töretlen bizalommal fordulok az Élet felé. Nincsenek problémáim, csak megoldható feladataim. Nincsenek kudarcaim, csak lehetőségem a fejlődésre.

Felvállalom hibáimat, hogy hiteles legyek. Őszinte hangvétellel, tapasztalatokon alapuló és életszerű példákkal fűszerezett előadásokat tartok. Képzéseim hangulata vidám, lelkes és vagány. Előadásaimon tapintható a hallgatókból áradó erő, amit a pozitív változás vágya hajt.

Az agykontroll menő. A józan észen alapul, életszerű és logikus.

1981-ben születtem. Vidéken nőttem fel, kedves, egyszerű parasztemberek között. Szüleim arra neveltek, hogy helyén legyen a szívem és az eszem. Később az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomát is szereztem. Aztán Svédországban lapp emberektől tanultam az élet szeretetét. Feleségemmel alapítottunk és 6 évig vezettünk egy alternatív budapesti turisztikai vállalkozást, ami értéket keresett és közvetített. Vállalkozásunkat 2 euró kezdőtőkével az agykontrollos tudásunk segített felépíteni. 2009-ben ezt a tevékenységet az ’Év legígéretesebb fiatal vállalkozása’ címmel jutalmazták. Az Európai Bizottság ’jó gyakorlatnak’ minősítette munkánkat.

Egy erdőszéli házikóban élek feleségemmel és gyermekeimmel Budakeszin. A mindennapok nehézségeivel, az Életbe vetett töretlen bizalommal és hittel nézek szembe. Folyamatosan képzem magam, az elmúlt években permakultúrát, biogazdálkodást és halászatot, valamint méhészetet is tanultam.

Kreatív és kísérletező ember vagyok. Az agykontroll mellett a műhelyemben és a kertünkben gyakorlatias problémák megoldásával foglalkozom.

Tanfolyamaimon életszerű példákkal, érthető elméleti magyarázatokkal segítem a tanulni vágyókat. Hálás vagyok, hogy az agykontroll oktatásával olyat adhatok át, ami sokaknak hasznára válik az életben.

Köszönöm, hogy bizalmat szavazol nekem.

Gyuri következő tanfolyamai

Gyuriról mondták

„Ismétlőként vettem ma részt Gyuri tanfolyamán! Lenyűgözően energikus, vidám és hiteles személyiség. 🙂 Vannak álmai, céljai és 100 %-ban hiteles volt az számomra, hogy a saját életéből hozta a példákat a tanfolyamon!”

Bartha Edina

„Gyuri rendkívül energikus, zseniálisan logikus előadásmódja mindenki számára érthetővé teszi mondanivalóját. Rendkívül jól bánik az emberekkel, szívvel lélekkel végzi a hivatását. Hálás vagyok hogy, nála végezhettem az alapképzést! Bátrán ajánlom azoknak, akiknek fontos a logikai megközelítés és érthetőség. Remekül éreztem magam,köszönöm!”

Nagy Eszter

„Kiváló előadó, maximális tudással és humorral fűszerezve.”

Valach Noémi

Gyuri blogja

Agykontroll ismertető, bemutató előadás. BAGLYAS Gyuri, Budapest

Agykontroll bemutató, ismertető előadás, Budapest, Baglyas Gyuri

Mi az az Agykontroll? Hogyan és miben kínál hasznos módszereket, eszközöket? Hogy zajlik egy 4 napos tanfolyam? Ki Baglyas Gyuri? Ilyesmikre ad választ ez az egy órás videó, amely 2019 ...
Olvasd tovább

Hogyan segít az agykontroll a fogyásban?

Azt látod a tükörben, amire vágysz? Reggelente jól megnézzük magunkat, és ha eltér a látvány, csüggedünk. Sokan próbálkoznak ’tuti’ fogyókúrákkal, böjtökkel, porokkal és levekkel. Minden ismerősöm, aki a fentiektől fogyott ...
Olvasd tovább

10 tipp hogyan segít az agykontroll a tanulásban és memóriafejlesztésben

Nagyon jó érzés sikeresen vizsgázni. Mindig is örömömet leltem abban, hogy a fejemben kavarog a ’tudás’. A sok információt azonban meg is kell tanulni, ebben volt hatalmas segítségemre az agykontroll.Az ...
Olvasd tovább

Agykontroll – használd ki az elmédben lévő lehetőségeket

Szeretnéd magad jobban érezni a hétköznapokban? A siker és a boldogság nem elérhetetlen, ha kihasználod az elmédben rejlő lehetőségeket. Az agykontroll egy stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, ami segít kiaknázni a ...
Olvasd tovább