BAGLYAS Gyuri, agykontroll oktató

Baglyas Gyuri

Életszerű, használható tudást adok át közérthető módon.

Négy-gyermekes családapaként praktikus módszernek tartom az agykontrollt. Célom, hogy kézzelfogható segítséget nyújtsak azoknak, akik fejlődésre vágynak, bajban vannak, vagy csak hatékonyabban szeretnék problémáikat megoldani.

Sokkal könnyebben boldogulok az életben, amióta elvégeztem az agykontrolltanfolyamot. Lediplomáztam, családot alapítottam, anyagi biztonságban élek, sikereket érek el.

Kell ennél több?

Igen, kell!

Nyugodtabban élek, mióta nehézségeimet könnyebben tudom megoldani. Töretlen bizalommal fordulok az Élet felé. Nincsenek problémáim, csak megoldható feladataim. Nincsenek kudarcaim, csak lehetőségem a fejlődésre.

Felvállalom hibáimat, hogy hiteles legyek. Őszinte hangvétellel, tapasztalatokon alapuló és életszerű példákkal fűszerezett előadásokat tartok. Képzéseim hangulata vidám, lelkes és vagány. Előadásaimon tapintható a hallgatókból áradó erő, amit a pozitív változás vágya hajt.

Az agykontroll menő. A józan észen alapul, életszerű és logikus.

1981-ben születtem. Vidéken nőttem fel, kedves, egyszerű parasztemberek között. Szüleim arra neveltek, hogy helyén legyen a szívem és az eszem. Később az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomát is szereztem. Aztán Svédországban lapp emberektől tanultam az élet szeretetét. Feleségemmel alapítottunk és 6 évig vezettünk egy alternatív budapesti turisztikai vállalkozást, ami értéket keresett és közvetített. Vállalkozásunkat 2 euró kezdőtőkével az agykontrollos tudásunk segített felépíteni. 2009-ben ezt a tevékenységet az ’Év legígéretesebb fiatal vállalkozása’ címmel jutalmazták. Az Európai Bizottság ’jó gyakorlatnak’ minősítette munkánkat.

Egy erdőszéli házikóban élek feleségemmel és gyermekeimmel Budakeszin. A mindennapok nehézségeivel, az Életbe vetett töretlen bizalommal és hittel nézek szembe. Folyamatosan képzem magam, az elmúlt években permakultúrát, biogazdálkodást és halászatot, valamint méhészetet is tanultam.

Kreatív és kísérletező ember vagyok. Az agykontroll mellett a műhelyemben és a kertünkben gyakorlatias problémák megoldásával foglalkozom.

Tanfolyamaimon életszerű példákkal, érthető elméleti magyarázatokkal segítem a tanulni vágyókat. Hálás vagyok, hogy az agykontroll oktatásával olyat adhatok át, ami sokaknak hasznára válik az életben.

Köszönöm, hogy bizalmat szavazol nekem.

Baglyas Gyuri Facebook oldala

Oktatói facebook profilom:
Facebook.com/agykontrollbaglyasgyuri

Soron következő tanfolyamaim

Családommal

Baglyas Gyuri és családja