Kiadványok

A Horizone Kft kiadványai sok más agykontrollal kapcsolatos és egyéb művel együtt megvásárolhatók tanfolyamainkon, vagy az Agykontroll webáruházában.

Az Energiamező

Lynn McTaggart

Lynn Mctaggart amerikai oknyomozó újságírónő összefoglaló műve az utóbbi évek döbbenetes felfedezéseiről/tudományos eredményeiről:

„Forradalom küszöbén állunk, ugyanolyan merész és alapvető jellegű forradalom küszöbén, mint amilyen Einstein relativitáselméletének a fölfedezése volt. … A világ számos pontján élnek kiváló és elismert tudósok, akik a legkülönfélébb kísérleteket folytatták az utóbbi években, amelyek eredményei fittyet hánynak a korszerű fizika és biológia tanaira. Ezek a kutatások együttesen igen sok információval szolgálnak számunkra a testünkben és a kozmosz többi részén ható központi szervező erőről. … Olyan felfedezések születnek, amelyek a vallás ősi állításait támasztják alá. „

Kapható tanfolymainkon vagy a webáruházban.

A Kötés (Mit tehetünk széteső világunk megmentéséért?)

Lynn McTaggart

Dr. Domján László ajánlása: „Van tovább! Lynne McTaggart következő műve, A Kötés (The Bond), az újabb tudományos felfedezések ismertetésén túl, az azokból következő élhetőbb világ képét vázolja föl, annak megvalósításához ad akciótervet, amelyben nekünk, a könyv olvasóinak is fontos szerep juthat. Ami igazán számít, az nem a magában álló, elszigetelt entitás, az egyedek, hanem az őket összefűző köztes tér, a kapcsolat a dolgok között: a Kötés. Vannak jó, fantasztikusan jó és kihagyhatatlan könyvek. A Kötés kihagyhatatlan.”

Kapható tanfolyamainkon vagy a webáruházban.

Asszonysorsfordító

Domján Katalin, dr. Kígyós Éva

A szerzők arra keresik a választ, hogy miből meríthet erőt egy asszony ahhoz, hogy nehéz és sokféle terhét cipelve öröme teljék feladatai elvégzésében, hogy igaz társat találjon élete párjában, hogy örökkön megújuló örömforrást lásson gyermekeiben, és hogy egyéni életét kiteljesíthesse.

Kapható tanfolyamainkon vagy a webáruházban.

Lazítás (CD)

elmondja: Domján Gábor

Testi és lelki egészségünk megőrzéséhez, illetve visszaszerzéséhez kulcsfontosságú, hogy rendszeresen levezessük az életünk kisebb-nagyobb viharaiban naponta begyűjtött stresszt, feszültséget. A stressz leghatékonyabb és természetes ellenszere a lazítás, a relaxáció, ami tudományos vizsgálatok szerint kedvező élettani változásokat hoz létre a szervezetünkben. Ehhez a hasznos és rendszeresen végzendő tevékenységhez, a relaxációhoz kínálnak támaszt a CD-n hallható felvételek:  

  1. A Silva-féle agykontroll alapgyakorlata (26:02)
  2. Bevezető és alfahang önálló lazításhoz és programozáshoz (26:02)

Kapható tanfolyamainkon vagy a webáruházban.

Alfa- & Théta-nyitány (CD)

Relaxációs zenét tartalmazó hanganyag, ami a sztereóhatás lebegtetésével segít alfába, illetve thétába jutni. Sokan használták már sikerrel öngyógyítás programozásakor, illetve agykontrollt nem végzettek alvászavar elmulasztására.

Kapható tanfolyamainkon vagy a webáruházban.

A megbocsátás útja (CD)

dr. Rosa Rivas

Mindannyiunk szívében él harag múltbéli sérelmek miatt. Megbánthattak bennünket családtagjaink, barátaink, munkatársaink is. Az is lehet, hogy saját magunkra haragszunk … Ezek a sodró erejű, óriási érzelmek – a DÜH, a HARAG, a GYŰLÖLET – mindennapi lelki energiánkat emésztik föl, szó szerint ELPUSZTTHATNAK bennünket.
A harag és a gyűlölet – akár mások, akár magunk ellen irányul – állandó, levezetetlen stresszben tart minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége.
Ha megbocsátunk, SZABADDÁ VÁLUNK. Képesek leszünk újra ÉLNI! Egyetlen ellenszere van a haragnak, a gyűlöletnek: a MEGBOCSÁTÁS. Amilyen könnyű ezt a tényt belátni, legalább olyan nehéz valóban megbocsátani.
Lépésről lépésre kell végigjárnunk a megbocsátás rögös útját ahhoz, hogy igazán FÖLSZABADULJUNK.
Komoly elmélyedést, alapos lelki munkát követel ez tőlünk. Gyakorlatias módszerrel, lépésről lépésre, GYÖNYÖRŰ, ZENÉS MEDITÁCIÓK közbeiktatásával vezet minket dr. Rosa Rivas három CD-ből álló hanganyaga a megbocsátás GYÓGYÍTÓ CSODÁJÁHOZ.
Az utolsó CD-n két pozitív gondolatú dal is elhangzik Domján Gábor előadásában.

Az eredetileg 3 CD-ből álló hanganyag jelenleg nem kapható, de youtube-on elérhető.

Főleg régi dalok (CD)

Domján Gábor

„… és az utolsó években nem kívánok dugáruként semmit sem hátsó zsebemben a túlvilágra csempészni…” (Hamvas Béla: A bor filozófiája)

Saját szerzemények, népdalok, spirituálék, feldolgozások és műfordítások. Énekli és pengetős hangszerekkel kíséri: Domján Gábor. (Teljes játékidő: 45:39)

Kapható tanfolymainkon vagy meghallgatható a lantdalok.hu oldalon.