Agykontrolltanfolyam Budapesten

2020. június 13-14, 20-21.

Kedves Jelentkező!

A legújabb (május 27.) rendelkezések értelmében, sajnos végleg törölni kell a június 13-i kezdéssel meghirdetett budapesti tanfolyamunkat is.

Amennyiben befizette a részvételi díjat, úgy a megváltott jegyét felhasználhatja későbbi tanfolyamaink egyikén (pl. Domján Gábor és Baglyas Gyuri tanfolyamai Budapesten: október 3-4., 10-11., november 28-29., december 5-6.). Ha így dönt, az aktuális tanfolyam előtt egy-két héttel kérjük, jelezze jöveteli szándékát, hogy helyet biztosítsunk Önnek (info@elmefejlesztes.hu).

Amennyiben nem akar élni ezzel a lehetőséggel, természetesen visszatérítjük a befizetett összeget az alábbiak szerint:

  • Aki online, kártyával vásárolta meg a jegyét, attól kérjük, hogy válasz e-mailben írja meg a visszautaláshoz szükséges adatait (számlaszám, név). Kérjük, adja meg hivatalosan bejelentett lakcímét is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.
  • Az online, utalással megvásárolt jegyek díját visszautaljuk a befizetői számlaszámra. Kérjük, adja meg hivatalosan bejelentett lakcímét is irányítószámmal együtt – céges vásárlás esetén az adószámot is -, mert a NAV ezeket is kötelezően előírja visszatérítés esetén.

Kérdés esetén:
E-mail.: info@elmefejlesztes.hu
Posta cím: Horizone Kft, 1519 Budapest Pf 428
Telefon: 0620/255-9813

Remélem, találkozunk valamelyik – a járványveszély elmúltával már megtartható – agykontrolltanfolyamon. Erről a www.elmefejlesztes.hu, vagy a www.agykontroll.hu honlapokról értesülhet majd.

Addig is jó egészséget és minden egyéb jót kívánok:
Domján Gábor, agykontroll oktató

Elmaradt

Oktató: DOMJÁN GÁBOR

Gábor eredetileg bölcsész (angol – általános nyelvészet szak), nyelviskolákban, gimnáziumban tanított, műfordítóként dolgozott korábban. Egyébként zenész (lantos, énekes a régi zenét játszó Kecskés együttesben). Az agykontrollt 30 éve tanítja, ma is örömmel és lelkesen osztja meg sok év tapasztalatát.

Hasznos információk

Napi ütemezés
Regisztráció: az első napon reggel 7:30-tól 8:45-ig várjuk a résztvevőket. Kérjük, időben érkezz a regisztrációra, hogy elkerüljük a sorban állást.
Az előadás az első napon 9-kor kezdődik. A 2., 3. és 4. napon 8:30-kor kezdünk.
 

Akkreditáció
A tanfolyam pedagógusok és természetgyógyászok számára akkreditált.

Jó ha tudod
A részvétel alsó korhatára 14 év. A felnőttképzési szerződést itt lehet elolvasni.

Keress minket bizalommal!

+36 20 255 9813

Hétköznap 9-15 óra között, vagy
+36 1 227 6106 szerdán és pénteken 9-12 óra között.

@baglyasgyuri

Baglyas Gyuri Facebook-oldala.

1519 Budapest, Pf. 428.

Horizone Kft.