Posted on 1 hozzászólás

EGÉSZSÉGVÉDELEM – HUMOR!

Rengeteg negatív hírt hallunk mostanában, és feltehetőleg még jó hosszan a koronavírus járvány kapcsán. Ha csak tehetjük, ki se mozdulunk hazulról (NAGYON HELYES!), csak nézzük a TV-t, az internetet, aztán árad belőlük a horror, a rémület, a szomorúság,… Csupa lelombozó, szószerint – még az immunrendszerünket is! – lehangoló negatív hatás. Pedig, ha valamire most szükség van, az a jól működő immunrendszer. Mivel segíthetjük ezt megőrizni? Úgy vélem, pont erről beszéltem a februári agykontroll találkozón. Ennek az előadásnak a hangfelvételét kivonatolom itt a vetített képekkel színesítve:

A videóban említett jó hangulatú családi stílus kialakításához, továbbadásához adalékul illusztrációként még egy kis videó (pár éve gyerekeimmel készítettünk egy verses-zenés lemezt altatóul az unokáknak; itt Ibolya lányom a szólóénekes – ld. Belső utazás! – , ott helyben találtuk ki még a számokat is – „Nem baj papa, én se nagyon ismerem, találj ki gyorsan valami kíséretet hozzá” – remekül szórakoztunk egy délutánon át):

És még egy adalék dal. Ezt 1-2 éve újítottam föl, tizenvalahány évesen írtam, nagyjából el is felejtettem azóta. Szerencsére Andrea húgom (ld. ős-szelfi, ő kb. 8, én 16) emlékezett a szövegére, én meg megtaláltam egy, a padláson régi füzetek közt elheverő hevenyészett kottavázlatot (biztos kémia órán írtam anno a pad alatt 🙂 ). A hangfelvétel közben Tamás barátom odaállt velem szembe, és mindenféle váratlan idétlenséget művelt, hogy derűs hangulatú legyen az előadás. Csoda, hogy egyáltalán el tudtam játszani!

Gábor

1 thought on “EGÉSZSÉGVÉDELEM – HUMOR!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.