Hogyan segít az agykontroll a fogyásban?

Azt látod a tükörben, amire vágysz? Reggelente jól megnézzük magunkat, és ha eltér a látvány, csüggedünk. Sokan próbálkoznak ’tuti’ fogyókúrákkal, böjtökkel, porokkal és levekkel. Minden ismerősöm, aki a fentiektől fogyott később vissza is hízott. Pedig a fogyás nem ördögtől való dolog. Az agykontrolltanfolyam 2. napján foglalkozunk a fogyáskontroll módszerével. A hallgatóink ezt követően már a 2 hétvégére beszámolnak fogyási eredményeikről.


Farkasné Erzsi budapesti agykontrolltanfolyamot végzett társunk több tíz kilótól szabadult meg a fogyáskontroll módszerével. Az elmefejlesztéssel csodás eredményeket produkálhatsz Te is. Ha le szeretnél fogyni először nézd meg, hogy az életmódodon hogyan érdemes változtatnod. Az esti nasizás és az ülőmunka nem tesz jót a kilóknak. A jó formához egészséges étkezésre és sok mozgásra van szükség. A gond csak az, hogy nehezen vesszük rá magunkat az edzésre és úgy egyáltalán a jó új szokások kialakítására. Pedig a hosszú távú sikert ezek hozzák meg. 

Domján Andrea agykontrolloktató egy youtube videóban elmeséli fogyását és mindazt, amit tett érte.

Az agykontroll képzésen arra helyezzük a hangsúlyt, hogy az egészséges életmód új szokásait alakítsuk ki. Mindezt persze akaratérő és kínlódás nélkül. Egy 30 napos módszert tanítunk, amivel agyunkat megtanítjuk új szokásainkra és az elérni kívánt súlyra. Innentől kezdve gyerekjáték a dolgunk, hiszen csak napi 2-3 perc célzott relaxációs gyakorlatot kell elvégezzünk. 

A 30. nap végére agyunk megtanulja az új szokásokat és elkezdünk erőt érezni magunkban, hogy mozogjunk és egészségesen táplálkozzunk. Se kínlódás, se lemondás csak öröm, hogy ma is teszek a jó alakért.

Az elmefejlesztés –és a fogyás- mindenkinek elérhető, gyere el agykontrolltanfolyamunk valamelyikére és tanuld meg a hatásos és hatékony módszert!

Tujd meg többet az agykontrollról!

Szerző: Baglyas Gyuri agykontrolloktató

Gyuri fiatalos, dinamikus és életszerű képzéseket tart. 4 gyermekes családapa, aki saját tapasztalatain keresztül, lebilincselő módon tartja előadásait. Remek hangulatú tanfolyamait sok-sok siker történettel fűszerezi. Az agykontroll oktatása mellett méhészkedik és gazdálkodik is.